Privacy Wetgeving AVG
ROMA TOUCH BEHANDELING

45- 50 minuten tussen HEMEL en AARDE !!

Een zeer zachte aanraking van het lichaam, met name de rug en de voeten, met acht etherische oliŽn van de zuiverste kwaliteit ( zie doTERRA, hieronder) die :

1. het immuumsysteem versterken,
2. ontstekingen remmen , en
3. ontspanning en homeostase bevorderen.

Ofwel: de behandeling stimuleerd het zelfgenezend vermogen, en het geeft veel rust bij o.a. STRESS .

kosten sessie 50 euro.

over: doTERRA

doTERRA is Latijns voor 'Gift van de Aarde' en is wereldmarktleider in etherische oliŽn. De intentie van het bedrijf is om essentiŽle oliŽn aan te bieden die zo natuurlijk en krachtig zijn als nooit eerder bestond. doTERRA biedt essentiŽle oliŽn van therapeutische kwaliteit (CPTGģ certificatie) die de capaciteit hebben om de levenskwaliteit te verbeteren via verspreiding in de lucht, door deze op het lichaam te smeren of zelfs in te nemen.

100% pure essentiŽle oliŽn 100% zuiver 100% natuurlijk, van wilde planten gecertificeerd op therapeutische waarde niet verdund geen synthetische bestanddelen geen conserveringsmiddelen

doTERRAís etherische oliŽn zijn 100% puur, kieskeurig geŽxtraheerd uit planten en bloemen. Ze bevatten geen vulmiddelen of kunstmatige ingrediŽnten die de kwaliteit van de olie kunnen aantasten. Tevens zijn deze vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische substanties. Frequente gebruikers van etherische oliŽn zullen de superieure kwaliteit van de natuurlijke en gecertificeerde oliŽn voor therapeutisch gebruik van doTERRA onmiddellijk herkennen. Ieder flesje wordt getest op veiligheid en kwaliteit voordat het de deur uitgaat.

Hoewel de producten ook heel goed zouden passen in SFEER, willen we benadrukken dat het om veel meer gaat dan geur alleen. Daarom vind je de doTERRA producten m.n. in de categorie PERSOONLIJKE VERZORGING. Wij raden aan om de oliŽn koud te verstuiven omdat de werkzame delen dan het best tot hun recht komen.

Terug naar de Homepage
Op de site kunt u diverse informatie vinden over de behandeling die ik geef indien u meer informatie wilt weten over de behandelingen kunt u telefonisch contact opnemen of per E-mail. U kunt mij bereiken van Maandag t/m Woensdag Het is een aanvulling en geen vervanging van het advies van je arts. Deze dien je in alle gevallen te raadplegen voor symptomen die een diagnose of medische aandacht vereisen

Gaarne de consulten contant te betalen.
   
  Aantal Bezoekers
  » 1 Nu Online
» 27 Per Dag
» 27 Per Week
» 27 Per Maand
» 1018 Per Jaar
» 1224 Volledig
De website is online gegaan op 26 - 02 -2012

(PHP Counter)