Privacy Wetgeving AVG
SPIRITUAL RESPONSE THERAPY
De grondlegger van deze therapy is Robert Detzler. Hij is auteur van verschillende boeken, en hij onderwijst sinds 1988 aan mensen over de hele wereld.

WAT IS SRT
Alles wat we meemaken, wordt als informatie opgeslagen in het Akasha archief en alles heeft invloed op het huidige moment {het leven} Negatieve ernergien die we niet verwerken, of tewel niet verwerkt zijn, zijn te transformeren, en te zuiveren.In contact met je Hogere Zelf.

DE WERKING VAN SRT
Programma's kunnen op zielenniveau's bestaan. Dat noem je een cluster van negatieve emoties. Deze ontstaan doordat je vroeger in moeilijke situaties bent terechtgekomen,waar je dus negatieve emoties hebt ervaren, en deze niet hebt kunnen verwerken. Het leermoment hiervan is dat we het nog niet hebben kunnen verwerken. b.v. je hebt een programma bij. angst , zelfbestraffing etc. dit zijn onbewuste overtuigingen waar hevige emoties op kunnen zitten, dit geeft een grote verstoring in ons welbevinden. Bij programma,s zelfbestraffing op zielenniveau zegt de ziel. Ik verdien het niet om te worden geholpen.
 

Terug naar de Homepage
Op de site kunt u diverse informatie vinden over de behandeling die ik geef indien u meer informatie wilt weten over de behandelingen kunt u telefonisch contact opnemen of per E-mail. U kunt mij bereiken van Maandag t/m Woensdag Het is een aanvulling en geen vervanging van het advies van je arts. Deze dien je in alle gevallen te raadplegen voor symptomen die een diagnose of medische aandacht vereisen

Gaarne de consulten contant te betalen.
   
  Aantal Bezoekers
  » 1 Nu Online
» 27 Per Dag
» 27 Per Week
» 27 Per Maand
» 1018 Per Jaar
» 1224 Volledig
De website is online gegaan op 26 - 02 -2012

(PHP Counter)