Privacy Wetgeving AVG
   
RECONNECTION

Persoonlijke Reconnectie, Oorspronkelijk waren de meridianen of accupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten, aan een onmetelijk groter netwerk, en ons aldus met het hele Universum te verbinden. In de loop ter tijden werden wij van deze lijnen losgekoppeld. De Reconnectie brengt nieuwe axiatonalelijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing, en uiteindelijk voor onze evolutie. Deze lijnen vormen een onderdeel van het z.g paralleldimensionaal circulatiesysteem, dat de basisenergie aantrekt voor het herstel van de functie van het menselijk lichaam. De Reconnectie brengt deze nieuwe lijnen aan, activeert ze en staat de uitwisseling van licht en informatie toe. Dit houdt tevens in een opnieuw verbinden in onze DNA strengen, en zorgt voor re-intregratie van de snaren (zich tegelijkertijd voordoende-parallelle-plannen van de werkelijkheid)Opmerking:
Het is aanbevolen [niet verplicht] om alvorens de Persoonlijke Reconnectie te ontvangen,een tot drie sessies van Reconnective Healing te ondergaan.

Terug naar de Homepage
Op de site kunt u diverse informatie vinden over de behandeling die ik geef indien u meer informatie wilt weten over de behandelingen kunt u telefonisch contact opnemen of per E-mail. U kunt mij bereiken van Maandag t/m Woensdag Het is een aanvulling en geen vervanging van het advies van je arts. Deze dien je in alle gevallen te raadplegen voor symptomen die een diagnose of medische aandacht vereisen

Gaarne de consulten contant te betalen.
   
  Aantal Bezoekers
  » 1 Nu Online
» 22 Per Dag
» 22 Per Week
» 22 Per Maand
» 1013 Per Jaar
» 1219 Volledig
De website is online gegaan op 26 - 02 -2012

(PHP Counter)